MERSİN / TARSUS - Gülek Atatürk Ortaokulu

Gülek Atatürk Ortaokulu

GÜLEK MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO147/A TARSUS / MERSİN
Vizyon
Gülek Atatürk İlkokulu, okul paydaşlarımızın(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve mezunlarımız) ortak güçleriyle hep daha ileriye gitmeyi, istendik davranış değişikliğini ve öğrenci başarısını merkez alan, sosyal etkinlikleriyle öğrencileri geliştiren bir eğitim kurumudur.
Misyon
Gülek Atatürk İlkokulu olarak misyonumuz, Atatürkçü düşünce sistemini benimseyen, çağdaş, demokratik, okuluna, vatanına bağlı öğrenciler yetiştirmektir. Bizler bu düşünceyle öğrencilerimizi merkeze alarak, öğrenmeyi öğrenen, pratik ve akılcı düşünen, analitik problem çözme yeteneği kazanmış, üst düzey bilişsel ve sosyal beceriler edinmiş öğrenciler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TAM GÜN(NORMAL EĞİTİM)
Sobalı
Akşam 18.00´e kadar her saat Tarsus´a dolmuş seferi yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Gülek Atatürk Ortaokulu´nda görev yapan öğretmenlerden bazıları Gülek´te kalmakta, bir kısmı ise Tarsus´a gidiş-geliş yapmaktadır.
Okulumuz Tarsus ilçe merkezine 45 dakika uzaklığındadır.